Aktuálně

Kotvičník - nať
vyprodáno.
Už se přijímají objednávky na nať ze sklizně z léta 2019

Kotvičník - semena
s klíčivostí do konce roku 2018 jsou již v prodeji.
Výrobce semen Zahradnictví JIKL.
A profesionální výrobce semen, firma Planta Naturalis.

Nezapomeňte na množstevní výhody  5+1

Semena kotvičníku - MIX
to je 3 balení semen kotvičníku od JIKL a 3 balení semen kotvičníku od Planta Naturalis za celkem 150 Kč.

Kotvičník - rostliny 
jedná se o letničku, rostliny jsou v prodeji od konce dubna do konce června.
I zde platí množstevní výhoda 5+1.

Kontakt

Zahradnictví JIKL
Jiří Klušák

Martínkov 105,
675 44 Lesonice
» Zobrazit na mapě


e-mail:   jikl@jikl.cz
tel.:  721 247 239


IČ:    415 46 393
DIČ:  CZ 6104101025

Číslo účtu:  KB:
107-5107540237/0100


Na Slovensko zasíláme
pouze na dobírku
a s PPL dopravou.


Kotvičníkova nať je vyprodaná


Kontvičníková nať není, je vyprodaná.
Už přijímám objednávky na nať ze sklizně z léta 2019,
která bude v prodeji asi tak od poloviny srpna.
Tedy až naroste, sklidí se, usuší, a pomele.


 

Více detailů

600 Kč

5,2

100+10 g


 

Se zásilkou natě obdržíte i tento dopis. Je to potvrzení o původu a kvalitě natě kotvičníku zemního. Kotviční prodávám už 11 let a nikdy nebyl ani ten nejmenší problém.

Martínkov,  ........

Vážení přátelé!

 

Na základě Vaší objednávky Vám zasílám usušenou a drcenou nať z kotvičníku zemního.

 

Rostliny kotvičníku pěstuji ve sklenících v zahradnictví JIKL v Martínkově, v květináčích a v policích.

Nic nenakupuji ani nedovážím.

To uvádím proto, aby bylo jednoznačné, že za vše ručím a zodpovídám.

 

Po celou dobu vegetace nebyly na porosty použity žádné chemické přípravky proti chorobám nebo proti škůdcům.

Sklizeň natě probíhá pouze ručně, tím je zaručena naprostá čistota produktu.

Ono to ani jinak nejde, když jsou rostliny pěstovány v květináčích.

Usušení probíhá ve výkonných sušičkách Geli-orient, které mají nejkratší dobu sušení.

Do tří hodin po ostříhání jsou rostliny dostatečně suché a okamžitě se melou.

Rychlost sušení zaručuje zachování léčivých složek v nejvyšší možné míře.

 

Jedno balení má obsahovat 100 gramů nati, které také platíte, ale ve skutečnosti

je v každém balení 110 gramů stoprocentně čisté usušené a drcené nati kotvičníku.

 

Letošní nať je opět v nejvyšší možné kvalitě. Ke zpracování byly použity jen měkké části rostlin, tedy žádné ztloustlé či zdřevnatělé části. To je ostatně vidět na výrobku, který musím označit za naprosto špičkový produkt, který nemá, co se týče kvality na našem trhu obdobu. Je to možná způsobeno i tím, že rostliny jsou pěstovány pod plasty s UV filtry, takže na ně nedopadá toto škodlivé záření. Možný má zásadní vliv na jeho kvalitě i naše klimatické podmínky, křehkost rostlin ze skleníků, řízená zálivky, takže rostliny netrpí suchem ani přemokřením.

 

Přiobjednávka : V případě, že budete mít zájem o nákup další natě pro sebe či jiné osoby,

tak až do 30. ledna 2011 platí množstevní slevy 5 + 1 i na letošní přiobjednání.

 

To znamená, že pokud jste si v této sezoně 2010 koupili menší počet balení než 5,

je možné do 30. ledna 2011 dokoupit další balení a předchozí množství Vám bude připočítáno k množstevní slevě 5 + 1.

Například: Koupili jste si 3 balení, do 31. ledna 2011 se rozhodnete 2 balení přikoupit.

K těmto dvěma Vám bude automaticky 1 balení přidáno zdarma podle množstevní slevy 5 + 1.

V případě, že budete mít zájem o nať ze sklizně v další sezóně, je možné udělat objednávku kdykoliv. O nať je zájem veliký a je už pořadník na rok 2011. Je vždy lépe udělat objednávku co nejdříve. To vám zaručí jistotu nejlepšího produktu a zbaví starosti.

 

Věřím, že léčivé účinky kotvičníku splní Vaše představy a že budete maximálně spokojeni.

 

Já jsem pro to udělal maximum.  Připravil a prodal jsem Vám 100% čistou,

profesionálně usušenou a kvalitně drcenou nať kotvičníku zemního.

 

Prostě moje kotvičníková nať je výrobek nejvyšší možné kvality.


Jiří  Klušák

 

Na internetu i v některých inzerátech se často objevují nabídky na nať za velmi nízké ceny.

K tomu jen mohu uvést, že:

Já prodávám stoprocentně čistou nať kotvičníku a proto je cena jaká je a je už pět let stejná.

Pokud se nať kotvičníku smíchá například s listím jahod, lípou, nebo jen luční trávou, tak z jednoho balení jich pak lehce vzniknou desítky a proto může být tak nízká cena, ale žádný užitek.

Ona je to sice kotvičníková nať, ale s dalšími rostlinami, o jejichž množství se nikde nic nedovíte.

Rostliny kotvičníku ale nikdo neprodává levněji než já a to zřejmě proto, že u rostlin se nic nenašvindluje.

A pokud jedna rostlina u mě stojí 30 Kč (prodává se i za 60 Kč) a pak potřebuje ještě dva měsíce péče, pak sušení, drcení…. A na 100 g usušené nati je třeba cca 30-40 rostlin. Nízké ceny nemohou svědčit o kvalitě produktu, ale o nějaké směsi či dokonce usušené kdo ví čeho.

Já vám 100% čistotu kotvičníkové nati garantuji i tímto listem.

Moje nať z kotvičníku je účinná a léčí. A proto je vždy brzy vyprodána a dělají se na ni pořadníky.

Klidně bych ji také mohl nakupovat třeba za pár korun, měl bych ji pořád dost a bez práce a s velkým ziskem bych ji prodával.

Ale jenom jeden rok, pak už by ji nikdo nechtěl. Prodávám pouze to, co sám vypěstuji.

A já prodávám nať kotvičníku bez jakékoliv propagace už asi 10 let a spokojených zákazníků přibývá. Nespokojený není ani jeden.

Můj kotvičník je nejjemnější a proto nejkvalitnější, s jakým je možné se setkat.

Na sušení a následné drcení se využívají jen měkké, zelené bylinné výhony. Proto má moje drcená nať zelenkavou barvu.
A proto je na 100 gramů natě potřeba asi 40 rostlin. Jsou to mladičké rostliny, rostou jen 2 měsíce, a proto jsou s velmi vysokým procentem sesychavostí. A proto je jich potřeba tolik.
Jiní připravují nať ze starých rostlin, kde jsou lodyhy ztvrdlé až dřevnaté. To jim pak na 100 gramů postačí jen několik kusů hutných rostlin. A především tímto se liší moje nať od natí těch ostatních.
A proto je moje nať z kotvičníku zdaleka nejkvalitnější a tedy i nejúčinnější. Moje nať léčí.
Připravuji a prodávám i semínka kotvičníku. Proto mám část rostlin i na venkovních pozemcích. Takže vidím ten obrovský rozdíl v rostlinách, v jejich křehkosti.
Venku pěstované rostliny na semínka, ty rostliny na nať nepoužívám.
Je to jako připravovat drcenou nať ze smrkového jehličí. A tam je nadrceno vše, co má jehličí. Zatímco já bych připravoval nať jen z nových, letošních výhonků. 
To je pak, co se týče kvality a účinků o něčem úplně jiném.
Mám ročně několik nabídek na dovoz natě ze zahraničí, třeba z Číny. Jak na tom ekologicky Čína je, víme. U natě z těchto oblastí bych očekával více škodlivin a škody na zdraví než prospěchu.
Ale o tom se u jiných prodejců nedovíte nic. Snad jen, že je z dovozu. To se u mě nemůže stát.

Já prodávám pouze a jen moji nať z vlastní produkce.

A také, neposílám žádné větvičky, žádné lodyhy s opadanými listy, se kterými ani zákazník neví, co si má počít. Já posílám krásně jemně mletou nať.
Aby se mohla dobře mlet, musí být až přeschlá. I to pak znamená objemově větší množství. Žádné žmolky, žádné dřevité části, jen jemňoučká nať jemně namletá.
A v tom je vlastně naprosto zásadní rozdíl.
Moje nať se dá využít takřka stoprocentně. Zatímco seschlé celé lodyhy kotvičníku od jiných prodejců se dají využít jen z nepatrné části.

Nelze si vymýšlet. Nevím, kdo toto právě čte a kdo kupuje mou nať. Třeba některý kontrolní ústav. Takže co zde tvrdím, musí být pravda, a musím být schopen to doložit.
A také, 10 let praxe a ani jeden problém. Ale naopak.

Stálá a spokojená klientela, a prakticky 70% produkce prodáno ještě před sklizní a to hovoří za vše.

------------------------

A v každém balení natě je tento návod:

Užívání: všude jsem se v odborných textech setkal pouze s

kopírovanými způsoby užití, takže všichni studovaní lidé,

co kdy napsali o kotvičníku jen kopírují stejný způsob užití. A tady je:

- Nálev 1 vrchovatá kávová lžička, spaří se 150 ml vařící vody

-      a necháme 4 hodiny ustát, přecedíme a pijeme 2-4 šálky denně

- Odvar – 2 polévkové lžíce přelijeme půl litrem vroucí vody

a povaříme asi 30 minut, podáváme 4 x denně po 125 ml.

- Tinktura podáváme 2-4x denně 1 mocca lžičku

Pokud vím, a mám hodně informací od mých dlouhodobých

zákazníků a uživatelů kotvičníku, naprostá většina z nich

nabere rovnou kávovou lžičku drcené směsi kotvičníku (cca1g),

nasype do hrnku a zalije vařící vodou. Někteří ještě krátce povaří,

ale většina jen zakryje, nechá vyluhovat, pak přecedí a užívá.
Tohle nepovažujte za návod, ale jen jako informaci od zahradníka.

 

A v každém balení natě je tento popis:

Kotvičník zemní    Tribulus terrestris

Usušený a drcený kotvičník zemní.

Rostliny kotvičníku pěstuji ve sklenících v zahradnictví JIKL v Martínkově, v květináčích a v policích.

Nic nenakupuji ani nedovážím.

Po celou dobu vegetace nebyly na porosty použity

žádné chemické přípravky proti chorobám a ani proti škůdcům.

Sklizeň nati probíhá pouze ručně, tím je zaručena naprostá čistota produktu.

Do tří hodin po ostříhání jsou rostliny dostatečně suché a okamžitě se drtí.

Rychlost sušení zaručuje zachování léčivých složek v nejvyšší možné míře.

Toto balení obsahuje nejméně 100 gramů stoprocentně čisté

usušené a drcené nati kotvičníku zemního (Tribulus terrestris)

Cena za 100 gramů je 600 Kč+ 10 g zdarma.

Při užívání 1 g denně je zde množství na 110 dní.

(1 gram je asi 1 rovná kávová lžička)
Tato nať je ze sklizně, která proběhla v srpnu 2010.

 

 

Nákupní košík  

(prázdný)